Картопля, фарширована фаршем

Картопля, фарширована фаршем.  фарш сливочное масло сливки лук картофель

Інгредієнти:

Картопля — 20 штук,
Фарш — 350-400 грам,
Яйце — 1 штука,
Цибулина — 1 штука,
Вершки — 200 грам,
Вершкове масло — 70 грам,
Сіль та перець — за смаком
Масло рослинне — пару ст. ложок,
Вода — 50 мілілітрів.

Спосіб приготування:
Картоплю промити та очистити. Бажано, щоб картоплини були приблизно однакової форми. Вирізати серединку. Антипригарне деко змастити рослинною олією і викласти в нього картоплю отвором вгору.

Фарш (яловичий, свинячий, курячий або суміш яловичини зі свинячим) викласти в миску. Вбити в нього яйце, додайте спеції, посолити і поперчити. Цибулину очистити, нарізати невеликими кубиками. У фарш можна додати сирої нарізаної цибулі, а можна його попередньо обсмажити на рослинній олії до прозорості.
Перемішати і готовим фаршем начинити картоплю.

У сковороді розтопити вершкове масло, додати вершки, перемішати і прогріти. До кипіння не доводити. В деко з фаршированою картоплею влити воду і олійно-вершкову суміш.
Відправити в розігріту до 180 градусів духовку на 40 хвилин.
Смачного!